Met traditionele recepten
bereid op een moderne manier,
op basis van verse ingrediënten,
voornamelijk uit Kreta,
maar ook elders uit Griekenland.
Met het vertrouwen van dertig jaar
ervaring in de restaurantbranche
en nog altijd met de hoogste normen.
Met passie, geduld en
doorzettingsvermogen, maar bovenal
met liefde en respect voor traditie,
streven wij er dagelijks naar om
al uw zintuigen te bevredigen.
|| Μενού βασισμένο στη φιλοσοφία farm to table με οργανικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από το αγρόκτημά μας || Σιγοψημένο μοσχάρι με μελιτζάνες στον ξυλόφουρνο, ψαρονέφρι γεμιστό, παραδοσιακά σκιουφιχτά Κρήτης αλλά και σολομός με σάλτσα φράουλας είναι κάποια ενδεικτικά πιάτα από το ευρύ μενού μας το οποίο εναλλάσσεται με βάση την εποχικότητα των προϊόντων...